Wat is Polygel?

Polygel of ook gekend als acrylgel is een van de nieuwste evoluties in de nagelwereld. Acryl gel heeft de harten van vele nagelstylisten al veroverd en het wint nog steeds aan populariteit. Bij Mistero Milano hebben we ervoor gekozen om het nieuwe product de naam ‘Polymer gel’ te geven.

Nagel met polygel

Waarom kiezen voor acrylgel?

Van waar die stijgende interesse in polygel? Acrylgel, polyacryl gel, acryl polygel, polygel – het zijn allemaal benoemingen voor een product die de voornaamste voordelen van gel en acryl combineert. Het is de ideale oplossing voor nagelstylisten die twijfelen tussen gel of acryl. Polygel wordt beschouwd als de meest duurzame manier. Het is flexibeler dan acryl, maar sterker dan gel. Net als deze twee methoden wordt acryl gel gebruikt om nagels op te bouwen, te modelleren of te verlengen.

Lees ook: Hoe polygel aanbrengen
Meteen bestellen: Polygel kopen

Nagels opgebouwd met roze Polygel

Voordelen van Polygel

  • Duurzaam – het is extreem bestendig tegen uitwendige schade en heeft een uitstekende hechting op de nagelplaat.
  • Gemakkelijk en comfortabel te modelleren – met polygel meng je geen acryl poeder met acryl vloeistof (monomeer), dus je hoeft niet na te denken over de verhoudingen. Je hoeft je ook niet te haasten, want de acrylgel massa komt pas hard bij het uitharden in de lamp. Het product is bovendien geurloos, wat de kans op allergische reacties sterk verlaagd. Polygel is ook een product die gemakkelijk vijlt zonder een hoge vijldruk uit te oefenen.
  • Comfort voor de klant – bij het uitharden van de nagel is er geen warmteontwikkeling.
  • 100% controle – loopt niet uit in de nagelriemen, heeft een uitstekende dikke textuur (loperigheid), maakt eenvoudige tot de meest verfijnde vormen mogelijk.
Roze polygel nagels afgewerkt met spider gel.

De voordelen van een Polygel potje

Het grote voordeel bij polygel in potjes is dat je nooit geen verlies hebt. Heb je nog een klein beetje over na de manicure? Dan kan je dit terug in het acrylgel potje steken. Bij polygel tubes gaat het overschot van iedere manicure verloren.

Wanneer een polygel tube bijna op is, moet je deze opensnijden om het laatste beetje op te gebruiken. Vaak wordt dit een knoeiboel als resultaat. In tegenstelling tot acrylgel tubes, kan je bij potjes het laatste beetje wel gemakkelijk opgebruiken.

Polygel kopen ➜

De verschillende Polygel kleuren

Mistero Milano heeft 5 verschillende polygel kleuren. In de acrylgel familie hoort ook de Easy Liquid polygel vloeistof en de speciale polygel tools.

ARCHITETTO POLYMER GEL CLEAR

Transparante polygel, ideaal om de nagel te verlengen.

FORTE ROSA POLYMER GEL CLEAR PINK

Transparante roze polygel, ideaal om de nagel te versterken en om oneffenheden weg te werken. De transparante roze kleur geeft de nagelplaat een gezonde, frisse roze tint.

ROSA CHIARO POLYMER GEL COVER PINK

Roze cover polygel. Ideaal om de nagel te verlengen en te versterken. Geschikt als stand alone kleur en voor french of babyboom. Dekking van 85%.

VERO NUDE POLYMER GEL COVER PINK

Natuurlijk, nude roze polygel. Ideaal om de nagel te verlengen en te versterken. Geschikt als stand alone kleur en voor french of babyboom. Dekking van 90%.

FRENCHISSIMO POLYMER GEL WHITE

Witte polygel. De acryl gel heeft een intense witte kleur door de hoge pigmentatie. Ideaal voor de afwerking voor French of 3D styling.

Meer weten over polygel? Lees dan zeker onderstaande blogs!