Toont alle 5 resultaten

Acryl poeder

Wil je acryl poeder kopen? Onze acryl poeder is ontwikkeld voor professionele nagelstylisten die houden van kwaliteitsproducten. Het voordeel van acrylpoeder is dat je geen lamp nodig hebt. Acryl poeder moet samen gebruikt worden met een acryl liquid. Ben je bang voor lifting? Dat is niet langer nodig, want onze acryl poeders hebben een extreme hechting!

8,95

Cover acryl poeder in het beige.

8,95

Cover acryl poeder in het roze.

8,95

Intens witte acryl poeder.

8,95

Transparante acryl poeder.

8,95

Transparant roze acryl poeder.


Professionele acryl poeder kopen

Op deze pagina kan je professionele acryl poeder bestellen waar zelfs de meest veeleisende nagelstyliste tevreden van zal zijn. Het acryl nagel poeder is ontwikkeld in ons eigen laboratorium waardoor we garant kunnen staan voor de kwaliteit. Nagelstylisten in opleiding zullen de betere massa controle waarderen, terwijl je als gevorderde nagelstyliste blij zal zijn met het gemak en de snelheid waarmee je kan werken. Een goede acryl poeder is een acrylpoeder waar je na het mengen met de liquid nog voldoende tijd hebt om de massa te modelleren.

Acryl poeder kleuren

De acryl poeders zijn verkrijgbaar in het wit , beige en roze en transparant . De acrylnagel poeders creëren een massa met een extreem glad oppervlak, waardoor je de tijd die je normaal spendeert aan vijlen, uitspaart. De poeders zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden: 15 ml, 30 ml en 200 ml. Eén van onze best verkopende kleuren is de roze acryl.