HEMA vrije top coats

HEMA vrije top coat kopen? De Hema vrije top coats maken deel uit van de MAKE ME FREE collectie. Maar waarom is deze collectie zo speciaal? De producten uit deze collectie zijn speciaal omdat ze namelijk HEMA-vrij en oplosmiddel-vrij zijn.

Waarom is het belangrijk om een HEMA vrije top aan te brengen?

Een belangrijke stap tijdens het aanbrengen van je manicure is een top coat. Niet alleen beschermt het je kunstnagels tegen externe beschadiging, maar het zorgt er ook voor dat je nagels er langer mooi en verzorgd uitzien. 

Voordelen van een Hema free top coat

De HEMA vrije top coats zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën en irritaties. De samenstelling van de top coat minimaliseert de kans op een allergische reactie en irritatie. Bovendien zijn deze top coats ook vrij van oplosmiddelen, waardoor je jouw producten langer kan bewaren.

Hoelang moet een HEMA vrije top uitharden?

Het bepalen van de juiste uithardingstijden is net zo belangrijk voor een HEMA vrije top coat als voor een gewone top coat. Om er zeker van te zijn dat je de juiste uithardingstijden gebruikt, is het van belang om de aanbevolen tijden op het productlabel of de productpagina te controleren. Over het algemeen gelden de volgende aanbevolen uithardingstijden voor een top coat:
– 30-90s LED

– 120s UV

Meer uitleg Minder uitleg
  • 11,95