Matte top coat

Wil je professionele matte top coat kopen? Matte top coat is een veelzijdige nagelstyling die bij elke look past en steeds populairder wordt in de nagelwereld. Net als een gewone top coat, biedt een mat top coat bescherming tegen stoten en schade, waardoor je manicure langer mooi blijft. 

Waarom kiezen voor een matte top coat?

Met een top coat mat kan je de uitstraling van kunstnagels omtoveren naar een stijlvolle satijnen afwerking. Door een matte topcoat gellak aan te brengen, creëer je een prachtige matte textuur die je nagels een unieke en trendy look geeft. Het is de perfecte oplossing om je nagels een moderne twist te geven.

Hoelang moet een matte topcoat uitharden?

Zoals bij iedere top coat is het zeer belangrijk om de juiste uithardingstijden te bepalen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste uithardingstijden gebruikt is het van belang om de aanbevolen tijden op het productlabel of de productpagina te controleren. Over het algemeen zijn de aanbevolen uithardingstijden voor een top coat als volgt:
– 30-90s LED
-120s UV 

Matte top coats uit ons assortiment

Mistero Milano’s matte top coats zijn voorzien van een vernieuwde formule die resulteert in een minder poreus oppervlak. Deze flexibele tops bieden niet alleen hoge krasbestendigheid, maar zijn ook bestand tegen barsten bij flexibele nagelplaten. Het assortiment van Mistero Milano heeft niet alleen maar een basis matte top coat, maar ook een variant met zwarte of witte spikkels. 

Meer uitleg Minder uitleg
 • Dot on top - No wipe top matt black effect - 7mlDot on top no wipe top matt - Black effect - Voorbeeld op nagels

  Matte top coat met zwarte spikkels.

  11,95 9,88 excl. BTW
 • Dot on top - No wipe top matt white effect - 7mlDot on top no wipe top matt - White effect - Voorbeeld op nagels

  Matte top coat met witte spikkels.

  11,95 9,88 excl. BTW
 • No wipe top coat - Matt that - 7ml - Mistero Milano

  Top coat voor een matte afwerking.

  11,95