Transparante top coats

Transparante top coat kopen?  Een clear coat is één van de meest populaire keuzes! Of je nu een top coat met of zonder plaklaag verkiest, in het assortiment van Pink Avenue vind je zeker wat je zoekt.

Waarom kiezen voor een transparante coating?

Een transparante top coat geeft je manicure een prachtig glanzende afwerking. Ook biedt het bescherming aan je kunstnagels tegen externe schade, krassen en verkleuring. 

Hoelang moet een top coat uitharden?

Bij het uitharden van een top coat is het zeer belangrijk om de juiste uithardingstijden te bepalen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste uithardingstijden gebruikt is het van belang om de aanbevolen tijden op het productlabel of de productpagina te controleren. Over het algemeen zijn de aanbevolen uithardingstijden voor een top coat als volgt:
– 30-90s LED
-120s UV 

Hoelang blijft een transparante top coat zitten?

Door een top coat op de juiste manier aan te brengen en je nagels goed te sealen, kan je ervoor zorgen dat je kunstnagels tot wel 4 weken mooi blijven zitten.

Welke top coat kiezen? een clear top coat met of zonder plaklaag?

Of je nu kiest voor een top coat met of zonder plaklaag hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Het grootste verschil is dat je met een no wipe top coat tijd bespaart. Dit komt doordat je na het uitharden je kunstnagels niet meer hoeft te cleansen.

Hoeveel lagen transparante top coat aanbrengen?

Om een mooie glanzende afwerking te krijgen, is het voldoende om slechts één laagje top coat aan te brengen. Zorg er wel voor dat je bij het aanbrengen van de top coat je nagels goed sealt. Op deze manier wordt de duurzaamheid van je manicure sterk verlengd.

Meer uitleg Minder uitleg
 • Top coat gellak met een duurzame glans - 7mlTop coat gellak met een duurzame glans - 12ml

  Standaard top coat met een extreme glans.

  11,95
 • 11,95
 • Top coat met elastische eigenschappen.

  11,95
 • Afweekbare top coat.

  11,95