Toont alle 2 resultaten

Nagelfrees

Wil je een elektrische vijl kopen? Een nagelfrees is een professioneel elektrisch vijl dat door bijna elke nagelstyliste in haar dagelijks werk wordt gebruikt. Het gebruik ervan brengt veel voordelen met zich mee, de elektrische vijl verkort het vijlwerk. Met een nagelvijl machine kan je de nagelplaat perfecte voorbereiding. De nagel frees is een van de belangrijkste gereedschappen voor een manicure en pedicure!

259,95 excl. BTW

Professioneel freestoestel Crafien K-35 rechtstreeks afkomstig van patenthoudende fabriek Saeyang Microtech! Het toestel is uitgerust met een overbelastingsbeveiliging, waardoor het toestel veel langer meegaat. De K-35 heeft een stevig handstuk met minimale vibratie die aangenamer aanvoelt voor de klant. De frees is voorzien van: Max 30.000 rpm Kleur: rose gold Digitaal display Links en rechts

125,- excl. BTW

 


Waarom werken met een elektrische nagel vijl?

Werken met een elektrische vijl voor nagels is de meest efficiënte manier om je nagels bij te werken. Het gaat snel waardoor je heel wat tijd wint. Ook kan je met een nagelvijl elektrisch precies werken door gebruik te maken van verschillende nagel bitjes. Van alle nagelfrezen kan je de snelheid aanpassen tot 30.000 toeren. Ook voor het modelleren van de nagels is werken met een freesmachine nagels de slimste manier. Nagel freesmachines zijn dus een echte aanrader.