Wil je professionele gellak kopen? Gellak, ook gekend als gel nagellak of gel polish is een populaire trend in de nagelwereld. De reden van de snelle en blijvende groei is het eenvoudige gebruik en de buitengewone duurzaamheid van de manicure – tot zelfs 4 weken. Mistero Milano is een professioneel gellak merk die gebruikt maakt van de nieuwste technologieën. Elke gel nagelak ondergaat een proces van tests en analyses om er zeker van te zijn dat we een product op de markt brengen die voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende nagelsylisten. Onze gellakken zijn hypoallergeen en veilig voor de gezondheid.


Veilige en duurzame gellak

De professionele gellak van Mistero Milano wordt gekenmerkt door een innovatieve combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en verbluffende kleuren. Alle lakken ondergaan een grondige test- en analyseproces om er zeker van te zijn dat het product voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende nagelstylisten.

Gel nagellak online kopen

Mistero Milano is een gellak groothandel die garant staat voor een snelle en betrouwbare levering. De gel nagellak kan je online bestellen of luister bij één van onze gellak winkels welke de beste gel nagellak top of base coat voor jou is. Een goede gel nagellak heeft een superieure dekking en loopt niet uit in de nagelriemen.

Professionele gellak

Mistero Milano is een populair nagelmerk onder de beste gellak merken. We bieden verschillende soorten gelnagellak aan. Zo hebben we meer dan 200 gellak kleuren, soak off gellak, base en topcoat met en zonder plaklaag,... We bieden ook verschillende gellak starter sets en gellak uv - led lampen aan. Alle gellak producten van Mistero Milano of lakiery hybrydowe zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik. Bij een gel lak manicure heb je nog een base coat en top coat nodig. Voor een ultieme hechting van de nagellak gel aan de nagelplaat raden we een rubber base aan.

Best verkopende gellak producten

Rubber base

FLEXI BASE

9,9515,95

Standaard base coat met elastische eigenschappen.

Rubber base

EXPERT BASE

9,9515,95

Base coat met extra vezels voor een superieure hechting.

9,9515,95

Standaard top coat met een extreme glans.

Base coat

BASE & TOP

9,9515,95

Base en topcoat in één product.

Rubber base

EXPERT BASE milky

9,9515,95

Base coat met een extreme hechting, speciaal voor pastel en lichte kleuren.

Top coat

FLEXI TOP

9,9515,95

Top coat met elastische eigenschappen.

Gellak wit en zwart

TOTAL BLACK

9,9515,95

Gellak rood

SPICE UP

9,9515,95