Resultaat 1–42 van de 330 resultaten wordt getoond

Gellak

Wil je professionele gel nagellak kopen? Gellak is een populaire trend in de nagelwereld. De reden voor de voortdurende en snelle groei van gelpolish is het gebruiksgemak en de buitengewone duurzaamheid van een gelpolish manicure – tot wel 4 weken. U kunt kiezen uit meer dan 200 gellak kleuren en je kan verschillende gellak sets kopen. Mistero Milano is een professioneel gel nagellak merk dat gebruik maakt van de nieuwste technologie. Onze gelnagellak en al onze andere nagelproducten zijn dierproefvrij en veilig voor uw gezondheid.

Nieuw
Uitverkocht
140,- excl. BTW

 

Nieuw
45,- excl. BTW

 

-20%
Nieuw
46,03 excl. BTW

 

Nieuw
8,22 excl. BTW

 

Nieuw
8,22 excl. BTW

 

Nieuw
8,22 excl. BTW

 

Nieuw
8,22 excl. BTW

 

Nieuw
8,22 excl. BTW

 

Nieuw
8,22 excl. BTW

 

Nieuw
8,22 excl. BTW

 

Nieuw
Uitverkocht
3,- excl. BTW

 

Nieuw
Uitverkocht
3,- excl. BTW

 

-22%
Nieuw
Uitverkocht
7,- excl. BTW

 

-22%
Nieuw
Uitverkocht
7,- excl. BTW

 

20,- excl. BTW

 

20,- excl. BTW

 

-20%
Uitverkocht
229,89 excl. BTW

Set bevat de 7 base coats, de 24 kleuren en de top coat van de HEMA vrije collectie.

-20%
Uitverkocht
55,33 excl. BTW

 

-20%
166,66 excl. BTW

 

8,68 excl. BTW

 

8,68 excl. BTW

 

8,68 excl. BTW

 


Professionele gellak kopen

De professionele gellak van Mistero Milano wordt gekenmerkt door een innovatieve combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en verbluffende kleuren. Elke UV gellak of dus ook gel nagellak of gel polish genaamd ondergaat een proces van tests en analyses om er zeker van te zijn dat we een product op de markt brengen die voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende nagelstylisten.

Gellak, gel nagellak of gel polish. Allemaal dezelfde betekenis.

Mistero Milano is een nagelgroothandel die garant staat voor een snelle en betrouwbare levering. Je kan alle gellak online bestellen of luister bij één van onze winkels welke de beste gellak voor jou is. Een goede gel lak heeft een superieure dekking en loopt niet uit in de nagelriemen.

Basis producten voor gellak bestellen

Mistero Milano is een populair nagelmerk onder de beste gellak merken. Alle gel lak producten van Mistero Milano zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik. Bij een gel lak manicure heb je een base coat en top coat nodig. Gellak kopen met een ultieme hechting aan de nagelplaat? Kies dan voor een rubber base!

Wat is er belangrijk bij een gel polish manicure?

Voor een duurzame uv gellak manicure moet er toch wel op enkele stappen gelet worden. Naast een goede voorbereiding van de nagelplaat is een juiste base coat zeer belangrijk. Tijdens iedere stap bij gellak nagels is het belangrijk om de uithardingstijd van de gellakken te respecteren.

Waarom kiezen voor gellak?

Gel nagellak is een manier om snel mooie nagels te hebben. De producten zijn ondertussen zo goed dat je nagels tot wel vier weken ongeschonden blijven. Hoelang je een gellak manicure kan dragen hangt dus enkel af van de uitgroei van je nagels. Eén van de grootste voordelen naast de hoge duurzaamheid van gel polish is de droog periode. Gellak hardt namelijk onmiddellijk uit in een UV- of LED- lamp voor nagels. Je moet dus niet wachten tot het product vanzelf opdroogt. Na het uitharden van je nagels in de lamp kan je meteen verder met andere zaken - zelfs afwassen is al mogelijk!
De keuze in kleuren blijft ook steeds uitbreiden. Je vindt dus altijd wel een kleurtje die bij jou en bij iedere gelegenheid past. Ondertussen zitten er al meer dan 200 gellak kleuren in het Mistero Milano assortiment. Gel nagellak is dus een manicure die bij iedereen past, ook voor mensen waar de tijd schaar is.

Wat is er belangrijk bij het kopen van gel nagellak?

Bij het kiezen tussen de verschillende gellak merken is het goed om te kijken naar de eigenschappen ervan. De consistentie is daarbij uitermate belangrijk. Een gellak kleurtje mag niet te dik zijn, maar zeker ook niet te dun. Door de juiste dikte verdeelt de gel nagellak massa zich mooi over de nagel zonder dat je strepen of vlekken overhoudt. Wanneer het te dun is loopt de gel polish in je nagelriemen. Daarnaast moet je steeds de samenstelling bekijken. Gel polish producten die buiten Europa geproduceerd worden bevatten vaak stoffen die in Europa verboden zijn. Deze producten kunnen dus schadelijk zijn voor je gezondheid!

Gerelateerde blogs