Base Coat

Base coat kopen? Als je op zoek bent naar de perfecte manicure, is het belangrijk om een basecoat te gebruiken. Door het aanbrengen van een base wordt de hechting tussen je natuurlijke nagelplaat en je kunstnagels sterk verbetert. Hierdoor zorg je ervoor dat je manicure langer mooi blijft en dat je nagels beschermt zijn tegen externe beschadiging en verkleuring.

Belang van een gellak base coat

Een basecoat gellak doet meer dan enkel zorgen voor een goede hechting tussen je kunstnagels en je natuurlijke nagelplaat. Het heeft namelijk zelfnivellerende eigenschappen waardoor je nagelplaat egaal wordt en het aanbrengen van andere nagelproducten makkelijker wordt.

Daarnaast beschermt een base coat gellak de natuurlijke nagelplaat tegen externe beschadiging en vergeling.

Hoelang moet een base uitharden?

Om de juiste uithardingstijden te bepalen is het belangrijk om altijd de aanbevolen uithardingstijden op het productlabel of productpagina te controleren. Over het algemeen zijn de aanbevolen uithardingstijden voor een base coat als volgt:
– 30-60s LED
– 120s UV

Wat eerst base coat of top coat?

Een perfecte manicure begint bij het aanbrengen van een base coat. Het aanbrengen van een top coat is de laatste stap van de manicure. Het is belangrijk om deze stoppen niet te verwisselen, omdat dit de duurzaamheid van je manicure sterk kan verminderen.

Een base coat zorgt voor een optimale hechting tussen de natuurlijke nagelplaat en de kunstnagels, terwijl een top coat je manicure beschermt tegen externe schade.

In ons assortiment hebben we een 2-in-1 product dat zowel een base en topcoat gellak combineert. Deze multifunctionele formule maakt het mogelijk om het product zowel als basislaag als toplaag te gebruiken.

Verschillende soorten base coats

Er bestaan diverse soorten base coats, denk maar aan cover bases, rubber bases, transparante bases en HEMA vrije base coats. Bij Pink Avenue hebben we voor elk wat Wills. Vindt alle nodige uitleg over onze verschillende base coats in onze blog. 

Het verschil tussen een klassieke base en rubber base

Het verschil tussen een klassieke base en een rubber base zit voornamelijk in de consistentie en de flexibiliteit. Een rubber base gellak heeft namelijk een dikkere consistentie dan een klassieke base coat. Een rubberbase coat biedt ook meer flexibiliteit aan en je kan er je natuurlijke nagels beperkt mee verlengen.

Meer uitleg Minder uitleg
 • Expert base - 7mlRubber base met extreme hechting - 12ml

  Base coat met extra vezels voor een superieure hechting.

  11,95
 • Base coat voor gel nagellak met melkachtig witte kleurNagelinspiratie met roze nude nagels. Gebruikt product: Expert base coat Milky

  Base coat met een extreme hechting, speciaal voor pastel en lichte kleuren.

  11,95
 • Flexi base coat - 7mlFlexi base coat -12ml

  Standaard base coat met elastische eigenschappen.

  11,95
 • Oorspronkelijke prijs was: €47,82.Huidige prijs is: €45,42. 37,54 excl. BTW
 • Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €8,97. 7,41 excl. BTW
 • Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €8,97. 7,41 excl. BTW
 • Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €8,97. 7,41 excl. BTW
 • Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €8,97. 7,41 excl. BTW
 • 11,95
 • 11,95
 • 11,95
 • 24,20 20,00 excl. BTW