Gellak geel

Wil je gele gellak kopen? Gele gellak omhult je meteen met een gevoel van zomerse vreugde. Deze levendige kleur brengt je meteen in de stemming voor de warmste seizoenen van het jaar. Denk aan neon gele gellak kleurtjes die doen denken aan de bruisende discotheken op het betoverende eiland Ibiza. 

Welke kleuren passen er bij geel
Geel biedt talloze mogelijkheden om te combineren met verschillende gellak kleuren, waaronder levendige tinten zoals wit, oranje, groen, roze, blauw en bruin. Met deze veelzijdige kleur zijn er talloze opties om een stijlvolle manicure te creëren.

Verschillende gele gellak kleuren
Ontdek het uitgebreide assortiment van Mistero Milano, met een brede selectie van diverse gele tinten. Of je nu gaat voor een opvallende neonvariant of een verfijnde gele kleur, gele gel nagellak heeft de kracht om je humeur op te vrolijken en een glimlach op je gezicht te toveren.

Wat zegt gele gellak over je?
Geel wordt beschouwd als het symbool van geluk en een passie voor kennis. Als geel je voorkeur heeft, geeft dit waarschijnlijk uiting aan je verlangen om je eigen persoonlijkheid te tonen door middel van creatieve ideeën en het delen van kennis die je hebt opgedaan. Bovendien kan het wijzen op een sterk verlangen naar logische structuur en orde in je dagelijks leven.

Meer uitleg Minder uitleg
 • 10,59 8,75 excl. BTW
 • 8,47 7,00 excl. BTW
 • Siesta - Pastelgele gellak - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • Limoengroene gellak van Mistero Milano voorbeeld nagelsLimoengroene gellak van Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • Gele gellak op nagels.Gele gellak - 7ml
  10,29 8,50 excl. BTW
 • 10,29