Gellak cat-eye

Wil je cat eye gellak kopen? Hou je van unieke en opvallende nail art effecten? Dan is de cateye gellak absoluut iets voor jou! Met cat eye gellak kan je prachtige 3D kattenoog-effecten op je nagels creëren. Deze bijzondere gellak bevat magnetische deeltjes die reageren op een magneet. Als je de magneet boven de gellak houdt, ontstaan er fascinerende strepen of golven op je nagels. In het assortiment van Mistero Milano vind je heel wat verschillende cat eye gellak kleuren terug.

Wat zegt cat eye gellak over je?

Cat eye gellak heeft de kracht om verschillende aspecten van je persoonlijkheid te weerspiegelen, afhankelijk van de manier waarop je het aanbrengt en hoe je het combineert met je look. Het accentueert je creativiteit, zelfzekerheid, speelsheid en gevoel voor trends. 

Verschillende cat eye gellak kleuren

Ontdek het uitgebreide assortiment van Mistero Milano, met een brede selectie van verschillende cat eye kleuren. Of je nu kiest voor een opvallende cat eye gellak of een zachtere tint, cat eye gel nagellak is perfect om een prachtig nail art effect te geven aan je manicure.

Cat eye gellak aanbrengen

Het aanbrengen van cat eye gellak is zeer eenvoudig. Begin met je nagels voor te bereiden op een manicure, breng vervolgens nail prep, primer en base coat aan. Laat de base coat uitharden en breng vervolgens de eerste laag cat eye gel polish aan. Breng daarna een tweede laag aan en houd een magneet op een afstand van 5 mm van je nagels om het gewenste effect te creëren. Nadat je dit hebt uitgevoerd, laat je nagels uitharden en werk je manicure af met een top coat.

Meer uitleg Minder uitleg
 • Blauwe cat eye gellak - Voorbeeld op nagels - Mistero MilanoBlauwe cat eye gellak - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • Turkooise cat eye gellak - Voorbeeld op nagels - Mistero MilanoTurkooise cat eye gellak - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • Groene cat eye gellak - Voorbeeld op nagels - Mistero MilanoGroene cat eye gellak - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • 10,29 8,50 excl. BTW
 • Fel roze cat eye gellak - voorbeeld op nagels - Mistero MilanoFel roze cat eye gellak - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • Beige gellak op nagels- Let it be - Mistero MilanoBeige gellak - Let it be - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • Metallic bruingrijze cat eye gellak op nagels- My love - Mistero MilanoMetallic bruingrijze gellak - My love - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • 10,29 8,50 excl. BTW
 • Pastel roze cat eye gellak op nagels- No divorce - Mistero MilanoPastel roze cat eye gellak - No divorce - Mistero Milano
  10,29 8,50 excl. BTW
 • 10,29 8,50 excl. BTW