Toont alle 23 resultaten

Nagelvijl

Wil je een nagelvijl kopen? Al aan het begin van een manicure hebben we en nagelvijl nodig. Een professionele nagelvijl is een must-have tool voor elke nagelstyliste. Met een goede nagelvijl kunnen we de nagel perfect voorbereiden op een manicure die lang mooi blijft. Ze worden gebruikt om de nagelplaat te vijlen en een specifieke vorm te geven, wat de basis is voor een prachtige nagelstyling. In ons assortiment vind je drie verschillende vormen in twee soorten gradaties, zodat je steeds de goede nagelvijl vindt die bij jou past. De nagelvijlen zijn uiterst duurzaam en zijn bestand tegen desinfectiemiddelen. 


Hoe kies je de juiste nagelvijl?

Nagelvijlen verschillen in vorm, materiaal en korrelgradatie. Grofkorrelige vijlen zijn vijlen met korrelgradaties van 80/100.  We gebruiken ze vooral bij het verwijderen van de nagel. Bij het gebruik ervan moet erop worden gelet dat de natuurlijke nagelplaat niet wordt beschadigd. Middelharde vijlen met een gradatie van 100/180 zijn klassieke vijlen, die ideaal zijn voor het vormen van de nagels. Fijnkorrelige vijlen zijn het beste voor natuurlijke nagels. Ze maken het mogelijk om de plaat perfect te vormen en glad te maken.

Ons assortiment professionele nagelvijlen

In ons assortiment vindt je verschillende professionele nagelvijlen zoals: buffervijlen, polijstvijlen, blokvijlen, 100/180 vijlen en 80/100 vijlen. Deze nagelvijlen zijn zowel bruikbaar voor gelnagels, gellaknagels als acrylnagels. Al onze vijlen zijn verkrijgbaar in grootverpakking. De beste vijlen zijn vijlen die desinfecteerbaar zijn, maar we raden je aan om de vijlen te gebruiken als wegwerp vijl wegens hygiënische voorschriften in een nagelsalon.

Ander populaire categorieën