Toont alle 17 resultaten

Polygel

Wil je polygel kopen? Polygel is ook gekend als acrylgel. Bij Mistero Milano hebben we besloten om het iets anders te noemen: Polymer gel. Het is een nagelproduct die de voordelen van gel en acryl combineert. Polygel is iets sterker dan gel, maar dan ook wel elastischer dan acryl. Droom je van manicures zonder loslating? Combineer dan de acrylgel met de Expert base of Flexi base. Met deze combinatie is lifting verleden tijd! Polygel is een systeem dat je salonwerk vergemakkelijkt en ook heel wat nieuwe mogelijkheden biedt!Nieuw
Uitverkocht
285,- excl. BTW

 

Nieuw
Uitverkocht
240,- excl. BTW

 

Uitverkocht
6,50 excl. BTW

 

4,95

Vloeistof om de acrylgel te kunnen modelleren.

15,95 excl. BTW

Witte acrylgel.

3,- excl. BTW

Witte acrylgel.

Uitverkocht
3,- excl. BTW

Vloeistof om de acrylgel te kunnen modelleren.


Polygel kopen. Een goede keuze.

Je hebt 100% controle over acrylgel massa. Ten op zichtte van acryl zal tijd geen vijand meer zijn! Je kan de massa blijven bijwerken totdat je het uithardt in de lamp. Heb je dan toch nog een foutje gemaakt? Om polygel te vijlen moet je maar een lichte druk uitoefenen. De pijnlijke polsen mag je dus vanaf nu vergeten! Ben je een perfectionist? Dan moet je zeker acrylgel kopen! Je zal zeker verliefd worden op de verbazingwekkende massacontrole dat het product biedt!

Voor je klant heeft het ook heel wat voordelen. Acrylgel heeft namelijk maar een geringe warmtevorming bij het uitharden in de lamp. Daarnaast is polygel een nagelproduct die erg stevig is, waardoor de manicure tegen een stootje kan. 

Waarom potjes in plaats van polygel tubes?

Polygel tubes hebben heel wat nadelen. Het grootste nadeel van de tubes is het overschot dat je hebt bij iedere manicure. Je kan deze namelijk niet terugsteken. Reken maar even de verspilling uit dat je hebt na een volledige werkweek. Bij een potje kan je gemakkelijk terugsteken bij de rest. Daarnaast kan je een potje opgebruiken tot het volledig op is. Bij een acrylgel tube heb je steeds een restje die je er niet uit kan knijpen.

Welke acrylgel moet je kopen?

Poly gel, acryl gel, polyacryl gel of gel polygel. Het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde product. Maar welke polygel moet je nu kopen? De beste polygel moet de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel. De acrylgel van Mistero Milano is ontstaan door de voordelen van ieder polygel merk samen te voegen. Zo heeft het product geen hittevorming in de lamp, verminderde vijldruk en stof, extreme hechting en geen hinderlijke geur! In het assortiment van Mistero Milano kan je de gepaste liquid terug vinden, clear, cover en witte acrylgel. Ook biedt Mistero Milano een polymer set aan zodat je alle benodigdheden voor polygel in een keer kan kopen.

Gerelateerde blogs