Toont alle 5 resultaten

1-Fase gel

25,9559,95 excl. BTW

De roze One-Phase gel heeft een dikke consistentie en een zeer goede hechting. De ELASTICO is een een thixotrope gel, je kan dus de gewenste consistentie bekomen door de gel te kneden. Hierdoor is het gemakkelijker om de ideale vorm te creëren. De gel kan je gebruiken als basis, opbouw of als finishing gel met een zeer

-47%
UITVERKOOP
10,0025,00 excl. BTW

De transparante One-Phase gel kan gebruikt worden om de natuurlijke nagel te versterken zodat ze veilig kunnen groeien. De FLEXI gel blijft na uitharding zeer flexibel zodat de nagel beschermd blijft tegen scheurtjes en verwondingen. Aanbevolen bij mensen met een broze en slappe nagelplaat.

25,9559,95 excl. BTW

De transparante One-Phase gel heeft een dikke consistentie en een zeer goede hechting. De ELASTICO is een een thixotrope gel, je kan dus de gewenste consistentie bekomen door de gel te kneden. Hierdoor is het gemakkelijker om de ideale vorm te creëren. De gel kan je gebruiken als basis, opbouw of als finishing gel met een zeer

18,9544,95 excl. BTW

De doorzichtige One-Phase gel is een universele, dikke en sterke gel. De gel kunt u gebruiken basis, opbouw of als finishing gel met een zeer mooie glans. De ESPERTO gel heeft een zeer goede hechting waardoor u deze ook kan gebruiken voor styling met tips en sjablonen.

18,9544,95 excl. BTW

De roze One-Phase gel is een universele, medium dikke en self-leveling gel met een licht roze tint. De gel kan je gebruiken als basis gel, opbouw of als finishing gel met een zeer mooie glans. De licht roze tint van deze gel zorgt voor een gezonde uitstraling en verbergt kleine afwijkingen zoals verkleuring van de nagel.


Populaire categorieën