Toont alle 11 resultaten

Nieuw
9,50 excl. BTW

Lijm voor transfer folie.

Nieuw
7,95 excl. BTW

Zuurvrije primer met extra vitaminen.

4,95 excl. BTW

Nagelontvetter voor een betere hechting aan de nagel.

4,9518,95 excl. BTW

De RIMUOVI is een verzorgend preparaat voor een juist en correcte voorbereiding van de nagel. De formule maakt de nagelriem zacht waardoor deze makkelijk te verwijderen is. De milde vloeistof heeft geen invloed op de pH-waarde van het nagelbed en veroorzaakt geen lifting.

7,95 excl. BTW

Zuurvrije primer.

6,95 excl. BTW

Zure primer.

+
Uitverkocht
4,95 excl. BTW

Glue RAPIDO is een zeer sterke transparante lijm met dunne consistentie en heeft een zeer snelle uitdrogingstijd. Deze lijm bevat geen formaldehyde wat allergische reacties op de huid helpt te voorkomen. Het geïntegreerd borsteltje is ideaal voor het bevestigen van Swarovski kristallen en andere nail-art elementen op de afgewerkte nagel.

10,95 excl. BTW

Glue COLLA is een zeer sterke transparante lijm met dunne consistentie. De uitdrogingstijd is uitgesteld tot 7 seconden om tips perfect te positioneren. De lijm is ook geschikt om Strass-steentjes en andere nail-art elementen op de afgewerkte nagel te bevestigen.

6,9525,95 excl. BTW

DISSOLVERE is een ideaal product voor het verwijderen van acryl en gelpolish. Deze vloeistof bevat kalmerende en hydraterende ingrediënten die langdurig contact op de natuurlijke nagel mogelijk maken zonder het risico van uitdroging of aantasting.

6,9525,95 excl. BTW

Voor het verwijderen van de plaklaag. Met extra glans!

4,9518,95 excl. BTW

Reiniger voor het verwijderen van de plaklaag.  De zeer delicate formule vermindert allergische problemen. Detergente heeft een desinfecterende werking. De vloeistof is ook geschikt voor het reinigen van penselen met kunststofharen.