Dag van de nagelstyliste

Welkom op onze speciale landingspagina ter ere van de Dag van de Nagelstyliste op 1 maart die uitgeroep is door het online vakblad NAILED IT !

Vandaag vieren we de kunst, vaardigheid en toewijding van nagelstylisten overal ter wereld. Van het creëren van prachtige ontwerpen tot het verzorgen van gezonde nagels, jullie vakmanschap verdient erkenning en lof.

Als eerbetoon aan jouw passie en expertise, vieren we dit met speciale aanbiedingen, inspirerende tips en misschien zelfs een verrassing in je bestelling!

Dus bekijk gerust eens de webshop en onze blogs, laat je inspireren en vier met ons mee op deze bijzondere Dag van de Nagelstyliste!

Welke acties zijn er op 1 maart geldig?

Bij Afinia bieden we waardebonnen aan van €25 op afzuigsystemen en €50 op tafels, waardoor je kunt profiteren van hoogwaardige apparatuur voor je nagelstudio.

Bij Mistero Milano vieren we deze speciale dag met kortingen tot wel -50% op geselecteerde producten, zodat je je voorraad kunt aanvullen met hoogwaardige nagelproducten tegen onverslaanbare prijzen.

Afinia:
Ontvang 25 euro korting op een afzuigsysteem, automatisch verrekend!
Ontvang 50 euro korting op een manicuretafel, automatisch verrekend!

Mistero Milano:
De kortingen tot -50% zijn rechtstreeks zichtbaar op de webshop van Mistero Milano. Je kunt gewoon naar de website gaan en profiteren van de verlaagde prijzen op geselecteerde producten.

Maak optimaal gebruik van deze aanbiedingen en vier de Dag van de Nagelstyliste met stijl!
Alle acties zijn geldig tot maandag 4 maart 23u59.

Hoe helpen wij de nagelbranche te professionaliseren?

Bij ons draait alles om het professionaliseren van de nagelbranche, en we doen dit met een sterke focus op educatie. Ons doel is om nagelstylisten te empoweren met kennis en vaardigheden die hen helpen uit te blinken in hun vak.

Van boeiende blogs tot leerzame video’s en reels vol met tips en tricks, we bieden een schat aan educatieve content die zowel beginners als ervaren nagelstylisten zal inspireren en ondersteunen.

Maar dat is nog niet alles! We zijn ook trots op ons groeiende netwerk van instructeurs en ons innovatieve leerplatform, waar nagelstylisten toegang hebben tot diepgaande trainingen en ondersteuning om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Als je de nagelbranche serieus neemt en altijd op zoek bent naar nieuwe manieren om te groeien en te leren, dan moet je ons zeker volgen!