Word distributeur van Mistero Milano!

Wil je deel uitmaken van een sterk team? Ben je op zoek naar een bedrijf die je ondersteunt en altijd voor je klaar staat? Dien dan snel je aanvraag in en word distributeur van Mistero Milano. Als distributeur van Mistero Milano geniet je van vele voordelen! Bij vragen en problemen bieden we een efficiënte en snelle ondersteuning aan.

Kies voor kwaliteitsvolle merken waar je 100% achter staat

Als distributeur van Mistero Milano geniet je van hoge kortingen. Je bent niet verplicht om een vooropgelegde startstock aan te kopen en er is ook geen minimum bedrag per aankoop. Jouw distributeursbestelling wordt even snel geleverd als een gewone webshop bestelling. Wel streven we naar een jaarlijks streefdoel. Mistero Milano zorgt voor alle reclame materialen die je nodig hebt.

Een winkel en webshop waar je trots op mag zijn

Om distributeur te kunnen worden van Mistero Milano moet je beschikken over een vrij bezoekbaar winkelpand of een eigen webshop. De producten die je aankoopt bij Mistero Milano moeten verkocht worden aan de gekende marktprijzen. We verwachten dat je als distributeur gemotiveerd bent en je jouw inzet voor de verschillende evenementen die georganiseerd worden door Mistero Milano (na onderling overleg). Bij vragen en problemen bieden we een efficiënte en snelle ondersteuning aan.

Ben je overtuigd om distributeur te worden? Vraag snel om meer informatie!

Contact formulier – aanvraag distributeur