Affichage de 1–30 sur 112 resultats

Matériel de promotion

WERKSCHORT zwart

11,95

Zwarte werkschort – universele maat

6,50

Sjablonen voor innovatieve acryl- en gel styling. Ze hebben een zeer sterke, niet-allergene lijm en worden gekenmerkt door hun hoge elasticiteit. Aanbevolen voor alle soorten styling. Het pakket bevat 100 sjablonen.

17,95

Sjablonen voor innovatieve acryl- en gel styling. Ze hebben een zeer sterke, niet-allergene lijm en worden gekenmerkt door hun hoge elasticiteit. Aanbevolen voor alle soorten styling. Het pakket bevat 400 sjablonen. Ze worden verpakt in een doos met een dispenser, wat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt.

4,50

Transparante color pops. De pops kunnen van de ring afgehaald worden, waardoor er snel en comfortabel gewerkt kan worden. Uitermate aangeraden om te oefenen of om een mooi overzicht van je kleuren op te stellen. De set bevat 50 color pops en één ring.

Autres

MANIcase

44,95

De MANIcase voor cosmetische tools is een onmisbare accessoire voor elke nagelstyliste. Dankzij dit opbergsysteem hou je niet alleen al je tools op orde, je straalt er ook professionaliteit mee uit! De unieke Mistero Milano MANIcase heeft een vouwfunctie in de helft, zodat het als display kan gebruikt worden. Zo vind je iedere tool meteen [...]

Matériel de promotion

WERKSCHORT PRO

24,95

Professionele werkschort – universele maat

99,95

De UV/LED 48W lamp is een betrouwbaar nagellamp die onmisbaar is in elk professioneel nagelsalon! De lamp is voorzien van: een display een snel reagerende bewegingssensor, 36 perfect geplaatste leds, 4 tijdmodussen (10s, 30s, 60s, 99s), lage verhittingsmodus (low heat), geheugenfunctie, dubbele lichtintensiteitsmodus, dubbele golfband 365 nm + 405 nm, uitschuifbare bodem. Dankzij dit product hardt u [...]

+
Rupture de stock

Matériel de promotion

SWEETS

9,95

De karamelsnoepjes met aardbeiensmaak zijn een geweldige aanvulling voor uw salon. Gewicht: 0,5kg.

10,95

Metalen spatel voor het aanbrengen van polymer gel.

Autres

FACE MASK

7,25

Comfortabel gezichtsmasker die je luchtwegen beschermt. Kenmerken: Kleur: Roze Latex vrij 3 lagen Licht

12,95

De handschoenen zijn vervaardigd uit nitril en bevatten geen latex waardoor deze handschoenen latex-allergievrij zijn! Bovendien zijn de handschoenen poedervrij, je handen blijven dus ook na het gebruik proper. Kenmerken: Kleur: Roze Gemaakt uit nitril 100% latex-vrij Poeder-vrij In een dispenserdoos

8,95

Nailart penseel gemaakt uit synthetisch haar. Het fijne penseelpuntje zorgt voor een uiterste nauwkeurigheid. Het penseel is aangeraden voor kleine versieringen of korte lijntjes. De versterkte bevestiging van het borstelhaar zorgt voor een lange levensduur. Het ergonomisch handvat is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en aangenaam aanvoelt. Borstelmaat 0: borstellengte: 7mm breedte: –   [...]

8,95

Nailart penseel gemaakt uit synthetisch haar. Het fijne penseelpuntje zorgt voor een uiterste nauwkeurigheid. Het penseel is aangeraden voor dunne lijnen die een stabiele borstelbeweging vereisen. De versterkte bevestiging van het borstelhaar zorgt voor een lange levensduur. Het ergonomisch handvat is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en aangenaam aanvoelt. Borstelmaat 0: borstellengte: 11mm breedte: [...]

8,95

Nailart penseel gemaakt uit synthetisch haar. De schuine afwerking zorgt voor een uitstekende productverdeling en een perfect kleurverloop: een belangrijke basis voor de One Stroke methode. De versterkte bevestiging van het borstelhaar zorgt voor een lange levensduur. Het ergonomisch handvat is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en aangenaam aanvoelt. Borstelmaat 4: borstellengte: 4-5mm [...]

8,95

Nailart penseel gemaakt uit synthetisch haar. Het fijne penseelpuntje zorgt voor een uiterste nauwkeurigheid. De versterkte bevestiging van het borstelhaar zorgt voor een lange levensduur. Het ergonomisch handvat is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en aangenaam aanvoelt. Borstelmaat 0: borstellengte: 9mm breedte: –   Reinig het penseel steeds na gebruik om een lange [...]

-20%

Electric File

FREESTOESTEL K-35

325,00 259,95

Professioneel freestoestel Crafien K-35 rechtstreeks afkomstig van patenthoudende fabriek Saeyang Microtech! Het toestel is uitgerust met een overbelastingsbeveiliging, waardoor het toestel veel langer meegaat. De K-35 heeft een stevig handstuk met minimale vibratie die aangenamer aanvoelt voor de klant. De frees is voorzien van: Max 30.000 rpm Kleur: rose gold Digitaal display Links en rechts [...]

-22%

Electric File

FREESTOESTEL MIGHTY

159,95 125,00

De Mighty frees is de nieuwe generatie van de Champion 3! Een uniek en kwalitatief freestoestel enkel bestelbaar in de Benelux bij ons! Compact en makkelijk mee te nemen. Het is geschikt voor starters maar wordt ook gebruikt door professionele nagelstylisten. Deze elektrische vijl kan links en rechts om draaien en kan worden bediend met de [...]

10,95

Diamantfrees om heel nauwkeurig te werken. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

+
Rupture de stock
10,95

Diamantfrees om heel nauwkeurig te werken. Door het kleine formaat ben je makkelijk in staat om onder de nagelriem te frezen. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

10,95

Diamantfrees om heel nauwkeurig te werken. Met de lange vorm ben je in staat om diepe nagels bij te werken. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

34,95

Keramische frees voor het verwijderen van de nagelriem. Aangeraden voor een diepe manicure. De frees is gemakkelijk te reinigen en is bestand tegen ontsmettingsmiddelen. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

34,95

Keramische frees voor het verwijderen van de nagelriem. De frees is gemakkelijk te reinigen en is bestand tegen ontsmettingsmiddelen. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

10,95

De diamantfrees wordt aangeraden voor het verwijderen van overtollige huid. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

10,95

De fijne diamantfrees wordt aangeraden bij lange nagelranden. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

10,95

De spitse diamantfrees is aangeraden voor het wegduwen en verwijderen van de nagelriem. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

10,95

De spitse diamantfrees is aangeraden voor het wegduwen en verwijderen van de nagelriem. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

+
Rupture de stock
10,95

De spitse diamantfrees is aangeraden voor een diepe manicure. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

10,95

De ronde diamantfrees is aangeraden voor het verwijderen van de overtollige huid en het egaliseren van de nagelrand. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

14,95

Diamantfrees voor het verwijderen van de overtollige huid en het egaliseren van de nagelrand. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.

10,95

De spitse diamantfrees is aangeraden voor een diepe manicure. De slijtvaste coating zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit van het materiaal en de precisie van de afwerking garanderen een probleemloos gebruik. De frees kan gesteriliseerd worden in een ultrasoon reiniger.