Afficher tous les 4 résultats

+
Rupture de stock
14,9522,95

Ontsmettende vloeistof gemaakt op basis van alcohol. De DISINFETTARE wordt zowel gebruikt voor desinfectie van de handen als het ontsmetten van gereedschappen. Een effectieve bestrijding tegen bacteriën en schimmels.

6,9525,95

DISSOLVERE is een ideaal product voor het verwijderen van acryl en gelpolish. Deze vloeistof bevat kalmerende en hydraterende ingrediënten die langdurig contact op de natuurlijke nagel mogelijk maken zonder het risico van uitdroging of aantasting.

6,9525,95

Reiniger voor het verwijderen van de plaklaag met een ongekende glans. EXTRA SHINE CLEANER staat garant voor een mooie gloed gedurende vele dagen. De formule vermindert allergische problemen en heeft een desinfecterende werking. De vloeistof is ook geschikt voor het reinigen van penselen met kunststofharen.

4,9518,95

Reiniger voor het verwijderen van de plaklaag.  De zeer delicate formule vermindert allergische problemen. Detergente heeft een desinfecterende werking. De vloeistof is ook geschikt voor het reinigen van penselen met kunststofharen.