MISTERO MILANO

Ontdek de mysterieuze wereld van de nagelproducten van Mistero Milano. Mistero Milano – “De verborgenheid van Milaan” – is een perfect verborgen en een gekoesterd recept voor het creëren van schoonheid, gevoel voor kunst, de materialisatie van dromen en het verbinden van fictie met de werkelijkheid.
 
 

HET LOGO

Het Mistero Milano Logo, het “Indizio symbool”, bestaat uit twee delen, die de aard van het merk symboliseert. Aan de ene kant fascineert Mistero Milano ons met natuurlijkheid, elegantie en sereniteit, aan de andere kant, moedigt het aan om alles uit het leven te halen. Deze filosofie komt tot uiting in de nagelproducten waarmee je een perfecte French Manicure kunt uitvoeren of jezelf eens lekker kan uitleven door de meest extravagante nail art te maken!
 
 

DE MISSIE VAN MISTERO MILANO

De missie van Mistero Milano is om het werk van stylisten te vergemakkelijken door innovatieve producten van de hoogste kwaliteit te bieden.
 
 

MISTERO MILANO ONDERSCHRIJFT DE VOLGENDE WAARDEN:

  • Kwaliteit – alle producten die door ons worden aangeboden moeten veeleisende tests ondergaan zodat het eindresultaat ons en onze klanten tevreden maakt.
  • Eerlijkheid – we voldoen aan de hoogste morele en ethische normen, we zijn rechtvaardig, integer en oprecht in de menselijke betrekkingen.
  • Ondersteuning – elke klant wordt afzonderlijk en persoonlijk behandeld en bij vragen of problemen staat er een groep van professionals voor u klaar!

 

Mistero Milano Benelux is een professionele nagelgroothandel die producten levert voor nagelstylisten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. In ons assortiment vind je UV gel, gellak, polygel, acryl, nail art, nagelvijlen, nagellampen, penselen, nagelriem tangen, nagel sjablonen, celstofdeppers, …