Mistero Milano –

de ultieme NDED vervanger.

Ben je op zoek naar een vervangend merk voor de NDED nagelgroothandel? Mistero Milano is een professioneel nagelmerk die veilige en duurzame nagelproducten ontwikkeld en verkoopt over heel Europa. Zowel de nded gel, nded gellak, als alle andere nded nagelproducten kunnen door Mistero Milano vervangen worden. Lees verder voor een tegoedbon van €20!

MISTERO MILANO – de ultieme NDED vervanger.

Ben je op zoek naar een vervangend merk voor de NDED nagelproducten? Mistero Milano is een professioneel nagelmerk die veilige en duurzame nagelproducten ontwikkeld en verkoopt over heel Europa.

Gratis geleverd in België en Nederland.

Bij bestellingen vanaf €50excl. BTW.

NDED

Mistero Milano winkel

NDED is een nagelmerk die niet meer te verkrijgen is op de markt. De nagelproducten van de NDED webshop kunnen volledig vervangen worden door het assortiment van Mistero Milano.

We doen er alles aan om de overstap van NDED naar Mistero Milano zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ben je nog niet zeker over de producten? Bestel gerust enkele gratis samples van Mistero Milano. Met de kortingscode, NDED, krijg je €20 overstap tegoed! Jaa, je leest het goed, je krijgt van ons zomaar €20 en de code is al geldig bij een bestelling vanaf €40!

Ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag gerust om meer info en we helpen je graag verder!

BESTSELLERS die gelijken op NDED

Standaard base coat met elastische eigenschappen.

Base coat met extra vezels voor een superieure hechting.

Standaard top coat met een extreme glans.

Transparante builder gel met een zeer dikke consistentie, speciaal ontworpen voor gevorderde technieken en professionele nagelstyling. De FFS ‘Fiberglass Flexibel Structure’ biedt een unieke flexibiliteit en sterkte aan de gel. De DUREVOLE is een thixotrope gel, je kan dus de gewenste consistentie bekomen door de gel te kneden. Door de innovatieve formule heeft de gel zo goed als

Builder gel met self-leveling eigenschappen. De gel heeft een medium dikke consistentie om het morsen te vermijden. Werkt optimaal in combinatie met One-Phase Clear Pink Standaard. Door de innovatieve formule heeft de gel maar een zeer geringe hittevorming bij het uitharden.

Transparant roze acryl poeder.

VIND JE NDED VERVANGEND PRODUCT

Gellak

Vervanging voor NDED gellak.

Gellak bekijken

Gel

Vervanging voor NDED gel.

UV gel bekijken

Acryl

Vervanging voor NDED acryl.

Acryl bekijken

Acryl-gel

Vervanging voor NDED polygel.

Acryl gel bekijken

Nail art

Vervanging voor NDED nail art.

Nail art bekijken

Alle nagelproducten

Alle NDED vervangende producten.

Alle producten bekijken

Follow @MisteroMilanoBenelux instagram