Baby pink cover gel

25,95

15ml
30ml
50ml
Wissen
Artikelnummer: 2048 Categorie:
Opleiding volgen? Bekijk de mogelijkheden.
Beschrijving

De Baby pink cover gel is een roze cover gel met een middel dikke consistentie. Je kan de gel gebruiken voor het verlengen en opbouwen van de nagels. De cover gel is ideaal voor zowel het dagelijks salonwerk als voor wedstrijdnagels.

De zelfnivellerende eigenschappen en de medium dikke consistentie van de gel zorgt ervoor dat je een goede controle hebt over de gelmassa. Dankzij het lichtroze kleur en duurzame kleurstabiliteit van de baby pink raden we je deze gel aan voor babyboom, French manicure of als cover kleur voor een volledige nude manicure. Dankzij het gebruik van polyamidevezels is de gel zowel stevig als buigzaam. De gel beweegt mee met de natuurlijke nagelplaat, waardoor de kans op lifting sterk verminderd. Tijdens het ontwikkelen van de gel is de formule samengesteld om luchtbellen in de kunstnagel te vermijden en de hechting aan de natuurlijke nagelplaat te verhogen.

De baby pink is een thixotrope gel. Bij een thixotrope gel kan je de consistentie van de gel wijzigen door het vormgeven van de nagel. Doordat je de nagel sneller vorm kan geven win je heel wat tijd uit. Nadat je klaar bent met modelleren gaat de gel terug een dikkere consistentie krijgen en blijft de gel goed op zijn plaats zitten.

Nog niet overtuigd? Bestel een tester.

 

Extra informatie
Inhoud

15ml, 30ml, 50ml

Uithardingstijd

60-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
DI-HEMA trimethylhexyl dicarbamaat, urethaan acrylaat oligomeer, hydroxypropyl methacrylaat, silica dimethicon silylaat, triproyleenglycol diacrylaat, methyl benzoylformiaat, CI 77491, glas, silica dimethyl silylaat, p-hydroxyanisol
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.

Ervaren klantenondersteuning

Onze klantenservice is gekend voor de beste in het vak. Ze slapen pas als al je vragen en problemen opgelost zijn!

We verpakken je bestelling met liefde ❤

We versturen je bestelling vanuit ons eigen magazijn, zo zijn we zeker dat alle orders zorgvuldig verpakt worden.
Veilige en gecertificeerde nagelproducten
 Meer dan duizend producten
 Internationaal instructeur netwerk
Veilige en gecertificeerde nagelproducten
 Meer dan duizend producten
 Internationaal instructeur netwerk