CHIARO cover gel

18,95

Wissen
Wissen
Artikelnummer: 9142 Categorieën: ,

14 dagen bedenktijd

Producten gratis testen voor professionelen 

Professionele hulp bij vragen en problemen

Gratis levering vanaf €50 (anders €3,95). Bekijk de leveringstijden >

Aangepaste prijzen voor professionele nagelstudio's. Lees meer >

Beschrijving

Chiaro is een gel met een middel dikke consistentie (dikte). De gel heeft een licht roze kleur. Met dit product kan je de gebreken van een nagel verbergen. Het verdoezelt perfect alle verkleuringen, beschadigingen en vervormingen van de nagel. Chiaro is bijzonder geschikt voor babyboom. We raden je ook aan om de cover te gebruiken bij pastel of andere lichte kleuren om de dekking van het kleur te verbeteren. De cover gel heeft je nagels een natuurlijke kleur.

Je kan deze gel gebruiken als cover om gebreken te verbergen, maar ook op sjablonen als builder gel. De zelfnivellerende eigenschappen en de medium dikke consistentie zorgen ervoor dat je een perfecte controle hebt over de gelmassa. De Chiaro bevat kleur -en UV-filters die je nagels beschermen tegen vergeling.

De Chiaro heeft een zeer goede hechting aan de natuurlijke nagelplaat waardoor jouw manicure een lange duurzaamheid zal hebben. De kunstnagels zullen niet barsten en er komt geen lucht in de nagel. De covergel heeft een zuurvrije formule waardoor de gel ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Nog niet overtuigd? Bestel een tester.

Extra informatie
Uithardingstijd

30-60s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Trimethylbenzoyl diphenylphosphine oxide, P-hydroxyanisole, Hydroquinone, CI 77891, CI 60725, CI 15850
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.