FACE SHIELD – gezichtsbescherming

9,95 6,95 excl. BTW

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: 7079 Categorie: Tag:
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

Face shield kopen

Een gezichtsscherm of face shield is een praktische en effectieve bescherming tegen virussen, bacteriën en microben. De kans op druppelinfectie wordt met een face shield sterk verlaagd.

De face shield van Mistero Milano is gemaakt van sterk 0,8 mm dik polycarbonaat. De gezichtsbescherming wordt geleverd met een beschermfolie, hierdoor krijg je steeds een 100% krasvrij en transparant gezichtsscherm. Het is een herbruikbaar product die past voor elk hoofdformaat.

De elastische band aan de achterkant zorgt voor een comfortabel gebruik zonder enig ongemak tijdens het werk. De face shield is licht, doet geen pijn en kan gedragen worden met een bril.

Voor een betere bescherming raden we je aan om ook een beschermend mondmasker te dragen.

De gezichtsbescherming corona is van een materiaal gemaakt die tegen alcoholdesinfectiemiddelen bestand is. We raden aan om het scherm na ieder gebruik te ontsmetten met een desinfectiemiddel.

RETOURBELEID
WEGENS HYGIËNE ZIJN DEZE PRODUCTEN NIET TERUGSTUURBAAR!
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.