FLOWERS IN YOUR HAIR

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1231 Categorie:
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

FLOWERS IN YOUR HAIR | olijf kleurige gellak

BOHO Sky is the limit! is een fenomenale collectie van unieke kleuren die geïnspireerd zijn op vakantie, vrijheid en liefde. Het bestaat uit zes kleuren die perfect passen in de huidige hippie trend, waardoor de sfeer van de jaren ’70 goed te voelen is. Deze collectie is een manier om jezelf te uiten en om het leven ten volle te beleven.

Gellak FLOWERS IN YOUR HAIR is een fenomenale, klassieke olijfkleur. Het is een unieke tint die doet denken aan bloemenslingers die ‘s avonds op een zomers festival in je haar geweven zijn. Manicures gemaakt met deze kleur laat je direct deze magische, zorgeloze sfeer voelen.

Olijfkleur – voor wie past dit?

Flowers in your hair is een ideale keuze voor vrouwen die gaan voor een niet alledaagse manicure. Dit olijf kleur zal bij alle liefhebbers van natuur en ecologische oplossingen – ook modieuze – in de smaak vallen.

Olijf groene gellak – voor welke styling?

Olijfkleurige gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van unieke nail art. Deze groene tint past perfect bij frambozenroze, wit en geel.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Cellulose Acetate Butyrate, Ci 77891, Bht, Ci 19140, Ci 77499, Ci 77510
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.