EXACTLY!

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1210 Categorie: Tag:
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

Exactly! – munt kleurige gellak

De Exactly! gellak is één van de 10 geweldige kleuren uit de AH PASTEL collectie! De pastel collectie doet je meteen wegdromen van de eerste zonnige lentedagen.

Het is een leuke munt kleurtje met een licht witte toets. Het kleurtje laat je de grijze winter vergeten en geeft je meteen dat zalige lentegevoel.

MUNT kleur – voor wie past dit?

Pastel munt gellak is de perfecte keuze voor vrouwen die een vrolijke en verfijnde gellak manicure willen. Het is een kleur die altijd in de smaak valt, zowel voor het werk als voor een weekendje weg met de vrienden. Munt nagels zijn een geweldige aanvulling op de fleurige lente kleedjes.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-hema trimethylhexyl dicarbamate, Hema, Ethyl trimethylbenzoyl phenylphosphinate, Silica, Cellulose acetate butyrate, Ci 77891, Bht, ci 19140, Ci 77007
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.
Gratis sample Gratis sample bestellen