HIPPIE SONG

9,9515,95 excl. BTW

Wissen
Wissen
Artikelnummer: 1229 Categorie:

14 dagen bedenktijd

Professionele hulp bij vragen en problemen

Gratis levering vanaf €50 (anders €3,95)

Aangepaste prijzen voor professionele nagelstudio's

Beschrijving

HIPPIE SONG | chocolade bruine gellak

BOHO Sky is the limit! is een fenomenale collectie van unieke kleuren die geïnspireerd zijn op vakantie, vrijheid en liefde. Het bestaat uit zes kleuren die perfect passen in de huidige hippie trend, waardoor de sfeer van de jaren ’70 goed te voelen is. Deze collectie is een manier om jezelf te uiten en om het leven ten volle te beleven.

Gellak HIPPIE SONG heeft een mooie en smaakvolle chocolade bruine kleur. Een gellak manicure gemaakt met deze kleur laat je onmiddellijk de zoetheid voelen op je nagels.

Chocolade bruin – voor wie past dit?

Hippie song is een perfecte keuze voor vrouwen die gaan voor een niet-alledaagse gellak manicure. De chocolade bruine kleur voegt klasse en elegantie toe aan je outfit.

Bruine gellak – voor welke styling?

De chocolade bruine gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van unieke nail art. Deze bruine tint matcht bij wit en zwart, maar ook bij geel en frambozen roze.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Cellulose Acetate Butyrate, Ci 77891, Ci 16035, Bht, Ci 19140
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.