LIVE YOUR LIFE

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1230 Categorieën: ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

LIVE YOUR LIFE | mosterd kleurige gellak

BOHO Sky is the limit! is een fenomenale collectie van unieke kleuren die geïnspireerd zijn op vakantie, vrijheid en liefde. Het bestaat uit zes kleuren die perfect passen in de huidige hippie trend, waardoor de sfeer van de jaren ’70 goed te voelen is. Deze collectie is een manier om jezelf te uiten en om het leven ten volle te beleven.

Gellak LIVE YOUR LIFE is een aantrekkelijke mosterdkleur met een duidelijke oranje tint. Het is een unieke kleur die doet denken aan een veld met zonnebloemen in het licht van de ondergaande zon. Manicures gemaakt met deze kleur laat u direct de nostalgische sfeer van een zomeravond voelen.

Mosterdkleur – voor wie past dit?

Live your life is een ideaal voorstel voor vrouwen die gaan voor eens iets anders. Het is een perfecte keuze als je kiest voor een tikje nonchalance in je kledingstijl en nagels. Met deze kleur zal je de nadruk leggen op je eigenheid en zelfvertrouwen.

Mosterd kleurige gellak – voor welke styling?

Mosterd kleurige gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van unieke nail art. Deze oranje tint matcht bij wit en zwart, maar ook bij kobalt en donkergroen.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Cellulose Acetate Butyrate, Ci 77891, Bht, Ci 19140, Ci 16035
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.