LOVE MANIFESTO

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1228 Categorieën: , ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

LOVE MANIFESTO | vuil roze gellak

BOHO Sky is the limit! is een fenomenale collectie van unieke kleuren die geïnspireerd zijn op vakantie, vrijheid en liefde. Het bestaat uit zes kleuren die perfect passen in de huidige hippie trend, waardoor de sfeer van de jaren ’70 goed te voelen is. Deze collectie is een manier om jezelf te uiten en om het leven ten volle te beleven.

Gellak LOVE MANIFESTO is een mega modieuze, vuil roze met een subtiele mix van warm oranje tinten. Het is een prachtige kleur die doet denken aan een romantische avond bij zonsondergang. Een manicure gemaakt met deze kleur zal u direct in een liefdevolle stemming brengen.

Vuil roze – voor wie past dit?

Love Manifesto gellak is een perfecte keuze voor vrouwen die inzetten op een meisjesachtige, maar toch subtiele manicure. Het zal zeker geliefd zijn bij alle fans van de losse en vrouwelijke hippiestijl. De roze gellak is een perfecte aanvulling op een leren jasje of een bloemrijk kleedje.

Roze gellak met een bruin/oranje tint – voor welke styling?

De vuil roze gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van unieke nail art. Deze warm roze tint matcht bij wit en zwart, maar ook bij geel en oranje.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Cellulose Acetate Butyrate, Ci 77891, Bht, Ci 16035, Ci 19140
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.