MONDMASKER – zwart nails

5,95 excl. BTW

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: 0027 Categorie: Tag:
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

Om de corona pandemie in te dammen is de belasting verlaagd op dit product naar 6% in plaats van 21%.

Het mondmasker met zwart nagelstyliste beperkt op een effectieve manier de doorgang van schadelijke stoffen, bacteriën, virussen en andere micro-organismen naar de luchtwegen. Het is gemakkelijk op het gezicht aan te brengen en comfortabel om te dragen.

Het herbruikbare mondmasker NAILS BLACK editie is gemaakt van hoogwaardig eenlaags polyester. Het gebruikte polyester draagt het label OEKO – TEX. Een garantielabel voor kwaliteitsvol polyester. Het stoffen mondmasker bevat dus geen schadelijke chemicaliën. Het mondmasker heeft een universele maat, ideaal voor het vrouwelijk gezicht. Eventuele aanpassingen kunnen gedaan worden door het elastiek gedeelte in de masker aan te passen. Het mondmasker sluit goed tegen het gezicht aan en verstoort de normale werking van je luchtwegen niet. Het zorgt voor een vrije ademhaling en ook spreken in het mondmasker is geen probleem. Het masker veroorzaakt geen allergieën of irritatie.

Het mondmasker is herbruikbaar en kan gewassen worden op temperaturen tot 40°C.

Materiaal: 100% polyester

RETOURBELEID
WEGENS HYGIËNE ZIJN DEZE PRODUCTEN NIET TERUGSTUURBAAR!
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.
Gratis sample Gratis sample bestellen