NEO – GUINEO

9,9515,95 excl. BTW

Wissen
Wissen
Artikelnummer: 1223 Categorieën: ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

NEO – GUINEO | neon paarse gellak

De NEOCOLOR collectie is een voorsmaakje van de aankomende zomer. De gellak NEO Guineo is een uiterst intrigerend fuchsia neon kleur. Het is een boeiend en opvallend kleur, die doet denken aan de intense kleuren van de traditionele Guinese vrouwenkleding.

Paars & Fuchsia neon – voor wie past dit?

Neon paars is het perfecte kleur voor alle vrouwen die een onderscheidende en vrouwelijke gellak manicure willen. Het is een kleur die perfect zal werken in het vakantieseizoen, maar het zal er zeker even mooi uitzien in het najaar.

Paarse neon – voor welke styling?

Neon fuchsia gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van trendy nail art. Het is een fascinerende kleur die perfect past bij neongroen en geel. Probeer zeker eens de neonkleur Neo Gwineo af te werken met een matte top – je haalt er 100% intensiteit uit!

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Bis(Glycidoxyphenyl)Propane / Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Ci 77891, Bht, Ci 45410, Ci 77002, Ci 60725
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.