NEO – DULCINEO

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1221 Categorieën: ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

NEO – DULCINEO | neon rode gellak

De NEOCOLOR collectie is een voorsmaakje van de aankomende zomer. De gellak NEO Dulcineo is een vurig neon rood met een intense oranje tint. Het is een explosieve en sensuele kleur die je doet denken aan een Mexicaans gerecht vol paprika’s dat je op een tripje in Amerika bestelt.

Rode neon gellak – voor wie past dit?

Neon rood is het perfecte kleur voor vrouwen die gaan voor een energievolle manicure, maar tegelijkertijd ook een vrouwelijke touch willen. Rode gellak is een tijdloos kleur, maar deze tint is absoluut een vakantieversie!

Rode neon gellak – voor welke styling?

Neon rode gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van energieke stylingen. Het is een tint die fantastisch past met oranje of citroen geel. Heb je zin in een unieke zomerse ombre? Meng deze drie kleuren door elkaar en geniet van het ondergaande zon-effect op je nagels!

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Bis(Glycidoxyphenyl)Propane / Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Bht, Ci 77002, Ci 15880, Ci 45410, Ci 45380, Ci 47005
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.
Gratis sample Gratis sample bestellen