NEO – CAESAREO

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1222 Categorieën: ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

NEO – CAESAREO

| neon roze gellak

De NEOCOLOR collectie is een voorsmaakje van de aankomende zomer. De gellak NEO Caesareo is een frambozen roze neon met een licht oranje tint. Ondanks de intensiteit is het een charmante en meisjesachtige kleur.

Roze neon gellak – voor wie past dit?

Neon roos is het perfecte kleur voor vrouwen die gaan voor een fellere manicure, maar tegelijkertijd ook het meisjesachtige willen behouden. Een gellak manicure gemaakt met deze kleur zal zeker gekozen worden door energieke vrouwen die, ondanks een actieve of sportieve levensstijl, hun charme en elegantie niet willen verliezen.

Roze neon gellak – voor welke styling?

Neon roze gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van vakantie stylingen. Het is een roze tint die perfect past bij limoengroen, citroengeel of vurig oranje. Als je droomt van een WOW-effect, maak dan neonroze nagels met geometrische nail art – de vakantiehit van afgelopen zomers.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Bis(Glycidoxyphenyl)Propane / Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Bht, Ci 77002, Ci 45410, Ci 77891, Ci 45380, Ci 60725, Ci 47005
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.
Gratis sample Gratis sample bestellen