NEO – BORNEO

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1220 Categorieën: ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

NEO – BORNEO | neon oranje gellak

De NEOCOLOR collectie is een voorsmaakje van de aankomende zomer. De gellak NEO Borneo is een energiek en stimulerend oranje neon kleur. Het is een gellak kleur die je doet denken aan de zandstranden van het eiland Borneo. Een manicure die ermee wordt gemaakt, brengt je gedachten meteen naar één van de vele zomerse stranden.

Oranje neon – voor wie past dit?

Neon oranje is het perfecte kleur voor alle vrouwen die een sterke en vooruitstrevende gellak manicure willen. Het zal zeker geliefd zijn bij alle dames die graag hun vakanties aan zee doorbrengen. NEO Borneo past perfect in de vakantiesfeer.

Oranje neon – voor welke styling?

Neon oranje gellak ziet er geweldig uit voor een volledige manicure, maar is ook een ideale achtergrond voor het maken van unieke nail art. Het is een tint die zich fantastisch vermengt met opvallend paars, frambozenrood of lentegroen. NEO Borneo is ook het ideale kleur om op jouw nagels de meest modieuze vakantiemotieven te creëren.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Bis(Glycidoxyphenyl) Propane / Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Ci 19140, Bht, Ci 77891, Ci 12085, Ci 77002, Ci 45380, Ci 47005, Ci 45410
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.
Gratis sample Gratis sample bestellen