PEACE AND LOVE

9,9515,95 excl. BTW

  • 11ml
  • 6ml
Wissen
  • 11ml
  • 6ml
Wissen
Artikelnummer: 1232 Categorieën: ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

PEACE AND LOVE | subtiel witte gellak

BOHO Sky is the limit! is een fenomenale collectie van unieke kleuren die geïnspireerd zijn op vakantie, vrijheid en liefde. Het bestaat uit zes kleuren die perfect passen in de huidige hippie trend, waardoor de sfeer van de jaren ’70 goed te voelen is. Deze collectie is een manier om jezelf te uiten en om het leven ten volle te beleven.

Gellak PEACE AND LOVE is een mooi – natuurlijk en subtiel – wit. Het is een unieke, warme tint, die doet denken aan lichte en luchtige katoenen blouses in hippiestijl. Manicures gemaakt met deze kleur laat je meteen de boho-sfeer op je nagels voelen.

Witte gellak – voor wie past dit?

Peace and love is een ideaal voorstel voor vrouwen die inzetten op een expressieve maar niet overdreven manicure. Het zal zeker geliefd zijn bij alle liefhebbers van zomerse openluchtfestivals. Witte nagels passen perfect bij opvallende accessoires zoals slippers, houten armbandjes of bloemen in het haar.

Subtiel wit – voor welke styling?

De witte gellak ziet er geweldig uit op de hele styling, maar is ook een uitstekende achtergrond voor verschillende nail art ideeën.

Extra informatie
Inhoud

11ml, 6ml

Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, Cellulose Acetate Butyrate, Ci 77891, Bht, Bis (Glycidoxyphenyl) Propane / Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Ci 16035, Ci 47005, Ci 77002, Ci 45410, Ci 45380
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.