PERFETTO white gel

9,9525,95 excl. BTW

Wissen
Wissen
Artikelnummer: 9118 Categorie:

14 dagen bedenktijd

Professionele hulp bij vragen en problemen

Gratis levering vanaf €50 (anders €3,95)

Aangepaste prijzen voor professionele nagelstudio's

Beschrijving

De Perfetto is een witte gel die zeer loperig is. Dankzij de unieke dunne consistentie en de sneeuwwitte kleur is het een ideale gel om er de witte nagelpunten van een French manicure mee te maken. De gel onderscheidt zich van andere gels door de extreme pigmentatie. Doordat de gel gebruikmaakt van de revolutionaire HP-formule (HIGHLY PIGMENTEN) zal je al een mooie witte nagelpunt hebben na één dunne laag. Je moet dus geen tweede laag meer aanbrengen. Je kan de gel ook gebruiken om verschillende nail art technieken toe te passen. Denk maar aan (extreem) dunne lijntjes, ombre, one stroke, zhostovo techiek,...

De witte gel maakt het je mogelijk om snel en eenvoudig te werken zonder het risico op strepen. Als je werkt met deze sneeuwwitte gel zal je gemakkelijk een professionele smileline kunnen maken voor je French manicure. Je moet jou ook geen zorgen maken over verkleuring. Het product bevat kleurstabilisatoren en UV-filters die ervoor zorgen dat de gel zijn mooi witte kleur behoudt. De Perfetto is een ongelooflijk hechtende gel, waardoor je nagels een extreme duurzaamheid zullen hebben.

De zuurvrije formule van de Perfetto maakt het je mogelijk om deze gel ook te gebruiken bij mensen met een gevoelige huid. Een groot voordeel van deze gel is het gemak waarmee het in de lamp uithardt. De perfetto zal namelijk niet wegtrekken of krimpen. De gel moet worden aangebracht op een reeds opgebouwde nagel voordat deze gaat glanzen.

Extra informatie
Uithardingstijd

30-60s LED / 120s UV

Product samenstelling
Aliphatic Urethane Acrylate;CI 77891;Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate;Methylbenzoylformiat;Glyceryl Dimethacrylate;Epoxy Acrylate;Ethylphenyl(2,4,6-trimethylbenzoyl)phosphinate;Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone;Silica Dimethyl Silylate;Glyceryl Propoxy Triacrylate;HEMA;Ethylhexylacrylate;P-Hydroxyanisole;Modified Polysiloxane;Diethylene Glykol Monomethylacrylate;Hydroquinone
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.