SIMPLE SHAPE builder gel cover pink

1,8034,95 excl. BTW

  • 15g
  • 50g
  • tester
Wissen
  • 15g
  • 50g
  • tester
Wissen
Artikelnummer: 2024 Categorieën: ,
✔ Bekijk nagelsalon prijzen
✔ 14 dagen retourbeleid
Beschrijving

Ben je op zoek naar een nagelgel die voldoet aan de verwachtingen en behoeften van zowel de beginnende als de gevorderde nagelstylist? De builder gels uit de SIMPLE SHAPE-lijn zijn ontwikkeld voor nagelstylisten die een gemakkelijke, snelle en comfortabele manier van werken waarderen. En dit allemaal tegen een scherpe prijs!

SIMPLE SHAPE cover pink is een builder gel met een dikke consistentie (structuur) en is zelfnivellerende. Door de vastere structuur heb je een betere controle over de massa en dus ook een beter werkcomfort. Bang dat de gel in je nagelriemen uitloopt? Met deze gel is ook dit verleden tijd!

De lichtroze kleur van deze gel maskeert alle verkleuringen en beschadigingen van je nagelplaat. Het is een ideale gel voor bruiloftstylingen, babyboomers of voor onder lichte kleuren om de dekking te verbeteren.

De builder gels van de SIMPLE SHAPE-lijn barsten niet en kunnen tegen hoge belasting. De SIMPLE SHAPE gels harden met een verminderde hittevorming uit in een UV -of LED-lamp. Dit is een zeer belangrijke eigenschap, want een tevreden klant is een terugkerende klant!

Je kan de gel gebruiken in combinatie met de Flexi base of Expert base en de primer Nutriente. De ultieme combinatie voor een extreme hechting.

Verkort de werktijden in je nagelsalon met de SIMPLE SHAPE builder gels!

Extra informatie
Uithardingstijd

30-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Butyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica Dimethyl Silylate, Benzoyl Isopropanol, Acrylates Copolymer, Polyphosphoric Acids, Esters with 2oxepanone-Polyethylene Glycol Mono-Me Ether-Tetrahydro-2h-Pyran-2-One Reaction Product, Compds. with 2-(Dibutylamino)Ethanol, Silica, Polyester/Copolyester, Acrylic Copolymer, Bis-Trimetylbenzoyl Phenylphospihine Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 12085, CI 15850, CI 60725, p-Hydroxyanisole
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.