TIXOLOGIC builder gel cover pink

15,95

Artikelnummer: 2077 Categorieën: ,
Opleiding volgen? Bekijk de mogelijkheden.
Beschrijving

Ben je op zoek naar een nagelgel waarmee je een perfecte nagelvorm kan creëren zonder dat je jou zorgen moet maken over de gel dat in de nagelriemen zou lopen? Dan hebben we een duidelijk antwoord voor je: de nieuwe Tixologic gels. De builder gels uit de Tixologic-lijn zijn ontwikkeld voor nagelstylisten die een gemakkelijke, snelle en comfortabele manier van werken waarderen.

Tixologic builder gel cover pink – consistentie, kleur en toepassing

Tixologic cover pink is een builder met een dikke consistentie en is zelfnivellerend. De gel is roze en heeft een dekking van ongeveer 70-80%. De roze kleur is perfect voor het maskeren van beschadigingen aan je nagelplaat, verkleuringen, verwondingen en nagelvervormingen. Het is een ideale gel voor onder lichte kleuren om de dekking te verbeteren.

Tixologic cover pink builder gel – bijzondere eigenschappen

De tixologic builder gel zorgt voor betere controle over de gelmassa ook al is deze gel zelfnivelerend. De builder gel bevat namelijk thixotrope eigenschappen die ervoor zorgen dat de gel zachter wordt tijdens het bewerken met een penseel en stolt wanneer je er niet meer aankomt. Hierdoor kan je vier nagels (behalve jouw duim) in een keer opbouwen zonder dat je angst moet hebben voor het uitlopen in de nagelriemen. De unieke eigenschappen van deze gel resulteren in een merkbaar beter werkcomfort.

De builder gels van de Tixologic collectie zijn zeer duurzaam en goed bestand tegen schade van buitenaf (bijvoorbeeld stoten). De gel heeft een plaklaag.

Tixologic builder gel – uitharding en capaciteit

De Tixologic builder gel hardt uit in een UV-lamp: 60-90s en LED-lamp: 120s. Het systeem kan worden gebruikt met een base zoals de FLEXI of EXPERT base, waardoor de kunstnagels nog beter blijven hechten. De ultra-hechtende, zuurvrije vitamine primer NUTRIENTE kan je ook bij deze gel gebruiken.

Extra informatie
Gewicht N/B
Uithardingstijd

60-90s LED / 120s UV

Product samenstelling
Di Hema Trimethylhexyl Dicarbamate,Urethane Acrylate Oligomer,Hydroxypropyl Methacrylate,Silica Dimethyl Silylate,Methyl Benzoylformate,P-Hydroxyanisole,Ci 77491
Professioneel gebruik
De nagelproducten van Mistero Milano zijn bedoeld voor professioneel gebruik door gecertificeerde nagelstylisten. Mistero Milano behoudt zich het recht voor om de productspecificatie te wijzigen. Productkleuren kunnen variëren, afhankelijk van de productiebatch.

Ervaren klantenondersteuning

Onze klantenservice is gekend voor de beste in het vak. Ze slapen pas als al je vragen en problemen opgelost zijn!

We verpakken je bestelling met liefde ❤

We versturen je bestelling vanuit ons eigen magazijn, zo zijn we zeker dat alle orders zorgvuldig verpakt worden.
Veilige en gecertificeerde nagelproducten
 Meer dan duizend producten
 Internationaal instructeur netwerk
Veilige en gecertificeerde nagelproducten
 Meer dan duizend producten
 Internationaal instructeur netwerk