Hoe Polygel aanbrengen

Mistero Milano ● bijgewerkt op 19 juni, 2020

Hoe moet je polygel aanbrengen? In deze blog bespreken we hoe je polygel stap voor stap op je nagels aanbrengt. Om je polygel nagels een hogere duurzaamheid te geven, gebruik je best een rubber base onder de acrylgel (polygel). Het zorgt voor een nog betere hechting aan de natuurlijk nagelplaat.

Hoe polygel zetten. Stap 1

STAP 1

Ontvet de nagels met nail prep na het voorbereiden van de nagelplaat. Breng afhankelijk van het type en de conditie van de nagelplaat de juiste primer aan.

STAP 2

Breng een laagje rubber base aan, aangeraden is de Flexi base of Expert base. Hard uit in de lamp (30-60s LED / 120-180s UV).

Hoe polygel zetten. Stap 2
Hoe polygel zetten. Stap 3

STAP 3

Breng een sjabloon aan op de juiste positie. Breng met de spatel een kleine hoeveelheid acryl gel op de nagel, net voor de rand met het sjabloon.

STAP 4

Bevochtig een gel penseel met de Easy Liquid (polygel vloeistof). Modelleer de acrylgel met de bevochtigde gel penseel tot een goede basis. Hard uit in de lamp. (60-90s LED / 120s UV)

Breng met de spatel een grotere hoeveelheid acryl gel aan en modelleer de nagel tot de juiste vorm. Hard uit in de lamp. (60-90s LED / 120s UV)

Hoe polygel zetten. Stap 4
Hoe polygel zetten. Stap 5

STAP 5

Verwijder de plaklaag met de Detergente Cleaner. Vijl de nagel in de juiste vorm.

STAP 6

Breng, indien gewenst, één van de gellak kleuren aan. Werk de manicure af met een top coat naar wens.

Kom meer te weten over Acrylgel / Polygel