Online gellak opleiding

Ontdek je Passie voor Nagelstyling: Leer gellak van A tot Z.

Leer alle essentiële gellakvaardigheden in één volwaardige online cursus en verbeter je vaardigheden! Geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals. Wordt ook gebruikt door beautyscholen!

Wat zal je leren in de gel nagellak opleiding?

De online gel polish opleiding bestaat uit twee delen: een theoriedeel waar we alle belangrijke punten overlopen en een praktijkdeel waar je aan de hand van video’s en gedetailleerde tekst leert hoe je een prachtige gellak manicure zet.

De theorie

 1. Productkennis
  Je leert waarvoor alle producten gebruikt moeten worden.
 2. Anatomie van de nagel
  Je leert hoe je nagel in elkaar zit, zodat je weet wat de gevaren kunnen zijn.
 3. Basishygiëne
  Je leert hoe je hygiënisch te werk gaat, zodat je geen bacteriën of schimmels verspreidt.
 4. Nagelvormen
  Je leert welke nagelvormen er zijn, zo kan je zelf beslissen wat het beste bij je past.

De praktijk

 1. Voorbereiding van de manicure
 2. Voorbereiding van de natuurlijke nagelplaat
  Je leert hoe je de nagelriemen verwijdert en hoe nagelplaat klaarzet voor een manicure.
 3. Gellak aanbrengen
  Je leert hoe en wanneer je nail prep en primer aanbrengt & de basisstappen: base coat, kleurtje en top coat.
 4. Afwerking van een manicure
  Je leert hoe je een manicure een extra touch kan geven door een handmassage en nagelriemolie.
 5. Gellak verwijderen
  Je leert hoe je de gellaknagels op een veilige manier verwijdert.
 6. Nailart bonus, je leert de volgende gellak technieken:
  – French
  – Bubble nails
  – Transfer foil
 7. Extra tips om als een pro gellaknagels te zetten.

Waar kan ik mijn les bekijken en hoe lang blijft deze beschikbaar?

Zodra je de gellak les aankoopt, wordt deze direct toegankelijk op de Mistero Milano Club – ons online leerplatform en community. Hier heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan zowel onze experts als je medestudenten. Daarnaast kun je foto’s en andere informatie delen. De les blijft gedurende 3 maanden beschikbaar. Mocht je meer tijd nodig hebben, bieden we altijd de optie tot verlenging. Na je aankoop ontvang je een e-mail met alle benodigde details en inloggegevens voor de club.

De voordelen van deze gel polish opleiding?

 • Veiliger werken: Door het juist uitvoeren van de stappen, voorkom je dat je een contactallergie ontwikkeld. Dit is op dit moment een gigantisch probleem in de nagelwereld.
 • Langer resultaat: Omdat je de weet hoe je alles moet aanbrengen, kan je vaak dubbel zolang genieten van je manicure.
 • Eerste stap naar de professionele wereld: Gellak is een goed begin als je wil beginnen met kunstnagels. Heb je dit onder de knie, dan kan je met onze andere opleidingen doorgroeien tot een echte pro!
 • Mee met de trends: Gellak wordt steeds populairder door het gebruiksgemak. Na het volgen van deze opleiding weet je alles van deze blijvende trend.
 • Community: De opleidingen staan op onze Club, je kan hier dus netwerken met andere studenten of raad vragen aan de andere professionele nagelstylisten.
 • Ondersteuning: Op het platform heb je steeds een chat functie om met onze instructeurs te praten. Heb je hier nog niet genoeg mee? Dan kan je zelfs extra 1-op-1 coaching bijboeken.

Welke producten heb je nodig voor de gellak cursus?

Voor deze gel nagellak opleiding heb je alle basisproducten nodig. Je hebt dus nail prep, primer, penselen, cleaner, remover, base en top coats, kleurtjes en nog heel wat meer nodig. In de opleiding zelf krijg je steeds gedetailleerd te zien wat je nodig hebt.

Om het jou gemakkelijker en goedkoper te maken, hebben wij besloten een pakket samen te stellen waarbij je korting krijgt indien alle producten tegelijkertijd worden aangeschaft. Dit pakket kan eenvoudig worden geselecteerd als optie tijdens het afrekenen. Op deze manier wordt het voor jou gemakkelijker om alle benodigde producten in één keer aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief.

Certificaat van de online gellak opleiding.

Mistero Milano is een gerenommeerd kwaliteitslabel binnen de nagelindustrie, en een certificaat uitgereikt door Mistero Milano geniet dan ook een uitstekende reputatie en brengt reële meerwaarde met zich mee. Om deze reden verlenen wij onze certificaten enkel aan studenten die het examen succesvol hebben afgerond, welke afgenomen wordt na afronding van de cursus en apart geboekt dient te worden. Bij een succesvolle afronding van het examen, ontvangt je een certificaat met echtheidsgarantie, waarvan de authenticiteit te verifiëren is via onze website. Je krijgt alle info hoe dit aanvraagt na het afwerken van de cursus.

Reviews.

Instructeurs

Deze opleiding is gemaakt door verschillende instructeurs die welgekend zijn in de nagelwereld, waaronder Charlien D’Halluin (hoofdinstructeur Mistero Milano), Tizziana Vanecke en Dorota Żurek.

“Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty”

Mistero Milano Club.

De Mistero Milano Club is een online platform dat ontworpen is voor nagelstylisten die hun vaardigheden willen verbeteren en up-to-date willen blijven met de nieuwste trends in de nagelindustrie en de algemene beautywereld. Bij het kopen van deze opleiding wordt je lid van de Club en krijg je toegang tot deze exclusieve lessen en beelden, evenals praktische tips en adviezen van ervaren instructeurs. Daarnaast kan je communiceren met andere leden en kun je online coaching aanvragen voor persoonlijke begeleiding. De Mistero Milano Club is bedoeld om beginnende en professionele schoonheidsspecialisten te helpen hun vaardigheden te verbeteren en succesvol te worden in hun vakgebied.

Extra ondersteuning.

Als student van Mistero Milano heb je continu toegang tot onze chat en community groepen, waar je al jouw vragen kunt stellen. Onze instructeurs staan klaar om je verder te helpen bij elke mogelijke belemmering. Mocht je meer individuele begeleiding nodig hebben, dan bieden wij jou 1-op-1 online coaching aan tegen een tarief van €40/uur. Onze ervaren instructeurs zullen je persoonlijk begeleiden om het maximale uit je nagelvaardigheden te halen.

FAQ.

Ja dit kan zeker, kies voor Klarna Pay Later of een andere betaal later optie.

Je kan de les gedurende 180 dagen bekijken.

Alle rechten voorbestemd aan misteromilanobenelux.com