1. Spa behandeling op je handen

1.1 De verschillende stappen

Gebruik de scrub.

Een scrub verwijdert alle harde delen zodat je een zachte huid overhoudt.

Gebruik de mask.

Een mask heeft een positieve invloed op de versteviging en verjonging van de huid.

Werk af met handcrème en nagelriemolie.

Standaard verzorging die je huid en nagelriemen in goede conditie houdt.

1.2 Scrub shea butter orient

Voor wat gebruik je scrub shea butter orient? 

De scrub verwijdert de uitgedroogde en harde huid. Het maakt je handen perfect glad, waardoor je een zijdezacht gevoel overhoudt. Het product heeft een positief invloed op de versteviging en revitalisering van de huid. De harde macadamianoten en suikerkristallen die de scrub bevat, garanderen een effectieve peeling die zelfs de hardste delen van de huid verwijdert. De aanwezige arganolie beschermt de huid tegen externe factoren om het verouderingsproces te vertragen. Het is een natuurlijke plantaardige boter die 4 vitaminen bevat: A, D, E en F.

Hoe moet je de scrub gebruiken? 

De scrub breng je aan op natte handen. Masseer vervolgens de handen in gedurende een korte tijd. Wanneer je aanvoelt dat het product opdroogt moet je de handen opnieuw bevochtigen. Masseer hierna de handen opnieuw tot het volledig opgedroogd is. Als laatste spoel je de handen af met warm water en droog je deze af.

1.3 Regenerating mask orient

Voor wat gebruik je scrub regenerating mask orient? 

De regenerating mask helpt bij de regeneratie en verjonging van de huid. De aanwezige minerale stoffen en omegazuren in de macadamia-olie geven een positieve invloed op de versteviging en revitalisering van de huid.  Daarnaast zijn er plantaardige emoliënten aanwezig die het TEWL (Trans Epidermal Water loss) zullen beperken, waardoor je huid minder snel uitdroogt.

Hoe moet je de mask gebruiken? 

Breng een dikke laag van de regenerating mask aan op de hand. Wikkel vervolgens de ingesmeerde hand in folie en daarna in een handdoek. Laat hierna de masker voor ongeveer tien minuten intrekken. Als er na tien minuten nog crème aanwezig is mag je deze verwijderen met een vochtig doekje.

1.4 Spa orient cream

De handcrème is de ideale afwerking na de scrub en mask. De macadamia- en araganolie die de handcrème bevat zorgt voor een versteviging van de huid, waardoor het product zeker aangeraden is bij een oudere huid. Daarnaast bevat de crème ook Omega 9, Omega 6 en palmoliën. Het is bewezen dat deze stoffen het verouderingsproces van de huid vertragen. Ook de handcrème bevat plantaardige emoliënten die het TEWL (Trans Epidermal Water loss) beperken, waardoor je huid minder snel uitdroogt.

De handcrème bevat heel wat ingrediënten die een positief effect hebben op de handhuid.

  • Macadamia olie: zorgt voor een goede versteviging en regeneratie van een verouderde huid.
  • Arganolie: beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. De omega 9 en omega 6 die arganolie bevat hebben invloed op een snellere regeneratie van de huid.
  • Aloë vera sap: hydrateert de huid en maakt het glad.
  • Bijenwas: versnelt regeneratie van de huid. Het brengt een fijne laag op de huid aan, om zo een gebarsten huid te voorkomen. 
  • Ureum: heeft huidverzachtende eigenschappen. De stof zal de opname van voedende stoffen verhogen in de huid. 
  • Glycerine: trekt vocht aan, waardoor je huid beter wordt bevochtigd.
  • Planten emoliënten: Beperkt TEWL (Trans Epidermal Water Loss), waardoor de huid een lange tijd de juiste hoeveelheid vocht behoudt.

1.5 Orient nagelriemolie

Voor wat gebruik je de Orient nagelriemolie? 

De nagelriemolie bevochtigd je nagelriemen. Het voorkomt het uitdrogen van de nagelriemen en het versnelt het genezingsproces van reeds gebarsten nagelriemen. De olie heeft een antioxiderend en beschermend effect op de nagels. Daarnaast zorgt het voor een betere microcirculatie van de bloedsomloop onder de nagelplaat.

Hoe moet je de orient nagelriemolie aanbrengen? 

Breng de nagelriemolie aan op de nagelriemen. Vervolgens masseer je de nagelriemen en de huid rondom de nagelplaat goed in. Geef de nagelriemolie voldoende tijd zodat het product kan intrekken. Wacht dus nog even met je handen te wassen.

2. Spa behandeling op je voeten.

De verschillende stappen:

Gebruik het voetzout.

Voetzout verzacht de huid en versnelt de genezing van gebarsten voetzolen.

Gebruik de scrub.

Een scrub verwijdert de uitgedroogde en harde huid.

Gebruik een voedende crème.

De crème zal de huid in goede conditie brengen.

2.1 Softening salt orient

Voor wat gebruik je softening salt orient? 

Softening salt wordt ook voetzout genoemd. Voetzout verzacht de huid en versnelt de herstelling van een gebarsten huid. Daarbovenop heeft het zout een stimulerende werking op de bloedsomloop. De softening salt heeft een reinigende werking waardoor onaangename geurtjes geëlimineerd worden. Softening salt bevat macadamia- en canola oliën die helpen aan een betere regeneratie (herstelling) van de huid.

Hoe moet je softening salt gebruiken? 

Giet 20 gram softening salt in een voetbadje met warm water. Laat de voeten een vijftal minuten weken. Droog de voeten vervolgens grondig af.

2.2 Scrub shea butter

Voor wat gebruik je scrub shea butter? 

De scrub verwijdert de uitgedroogde en harde huid. Het maakt je handen perfect glad, waardoor je een zijdezacht gevoel overhoudt. De shea butter scrub verbetert de bloedcirculatie in de voeten waardoor werkzame stoffen beter opgenomen worden. Dankzij het gehalte macadamia- en canola olie kan de peeling ook gebruikt worden bij een geïrriteerde en droge huid. Shea butter is een natuurlijke plantaardige boter die 4 vitaminen bevat: A, D, E en F.

Hoe moet je de scrub shea butter gebruiken? 

De scrub breng je aan op natte voeten. Masseer vervolgens de voeten in gedurende 2-3 minuten. Wanneer je aanvoelt dat het masseren moeilijker verloopt moet je de voeten opnieuw bevochtigen. Masseer de voeten opnieuw tot het opgedroogd is. Spoel nu de voeten af met warm water en droog ze af.

2.3 Regenerating shea butter

Voor wat gebruik je regenerating shea butter? 

De regenerating shea butter stimuleert de verjonging van de huid en wordt zeker aangeraden voor de verzorging van een geïrriteerde en droge huid. De crème zal de voeten glad en zacht doen aanvoelen. De aanwezige onverzadigde vetzuren versterkt de beschermende laag van de huid en verhoogt de weerstand tegen externe factoren (ontsmettingsmiddel, wind,…). Shea butter is een natuurlijke plantaardige boter die 4 vitaminen bevat: A, D, E en F.

Hoe breng je regenerating shea butter aan? 

Breng een dikke laag crème aan op de volledige voeten. Wikkel vervolgens de voeten in met folie en erna in een handdoek. Laat de crème tien minuten intrekken. Als er na tien minuten nog crème aanwezig is mag je deze verwijderen met een vochtig doekje.

2.4 Spa slippers

De spa slipper gebruik je bij een pedicure of wellness behandeling. De slippers zijn gemaakt voor eenmalig gebruik om de hygiëne van de klant te garanderen. De spa slippers zijn waterdicht en hebben een hoog draagcomfort en bewegingsgemak. De slippers zijn gemaakt van een aangenaam en zacht siliconen schuim.

3. Samenvatting

De spa producten zijn zowel perfect voor thuisgebruik als voor in een nagelsalon. Je handen en voeten krijgen het soms zwaar te verduren, waardoor de spa producten een welgekomen verzorging is. Ze geven de handen van jou of je klanten meteen een zijdezacht gevoel. Ik gebruik zelf wekelijks de spa-lijn van Mistero Milano en zou er nooit meer zonder willen. De producten hebben een voedende werking op de huid waardoor ik steeds een baby zachte huid heb. Daarnaast hebben ze allemaal een oriëntaalse geur die je direct doet wegdromen.

Heb je een nagelstudio of schoonheidssalon? Dan zijn de spa producten een ideale dienst om uit te voeren naast je hoofdactiviteit. Je zal per klant meer omzet hebben, waardoor je op het einde van de maand meer overhoudt. Daarnaast vinden klanten het super fijn wanneer ze volledig tot rust komen in jouw salon. De spa producten zijn dus een win-win situatie voor zowel jou als voor jouw klant!