Studenten Technisch Atheneum Ieper.

Welkom studenten van het Technisch Atheneum in Ieper.

Op deze pagina vind je alle producten terug die je nodig hebt voor je opleiding. Om de juiste studentprijzen te krijgen moet je onderaan deze pagina een studentenaccount aanvragen. Op het Technisch Atheneum Ieper pakket krijg je hierdoor een hoge korting, maar ook op de andere producten zal je van een mooie korting kunnen genieten.

Wie & wat is Mistero Milano?

Mistero Milano is je partner in cosmetica waar leren centraal staat. Samen met je school zorgen we ervoor dat je afstudeert met alle benodigde kennis en vaardigheden om als professional te starten in de beautysector.

Je vindt bij ons alle benodigde producten voor je opleiding, maar daarnaast kan je bij ons ook terecht voor heel wat andere producten voor de beautysector. Twijfel je bij de keuze van een product? Stuur ons dan zeker een berichtje!

Hoe vraag je een studentenaccount aan?

1

Vraag je account aan

Om je schoolpakket (en alle andere producten op de webshop) met een mooie korting te kunnen kopen moet je een studentenaccount hebben. Via onderstaand formulier vraag je zo’n account aan.

Je account wordt automatisch goedgekeurd, maar het bewijs dat je student bent wordt wel achterna gecontroleerd.

2

Bestel je gewenste producten

Je vindt nu je studenten inloggegevens in je mails.

Bestel tijdig het pakket die bij je richting hoort. Vraag aan je leerkracht wanneer deze deadline valt.

Wil je extra producten bestellen? Dat kan, maar deze worden samen met je pakket geleverd aan je school (met een duidelijke vermelding van je naam).

3

De producten worden verzonden

Omdat de pakketten in groepsaankoop worden aangekocht, worden deze allemaal in één keer geleverd aan je school.

Wil je nog andere producten bestellen, maar kan je niet wachten tot de groepslevering? Bestel deze producten dan in een aparte bestelling. Deze producten sturen we dezelfde dag op met DPD.

Producten voor jouw opleiding.

Vraag je studentenaccount aan.

Contact formulier – aanvraag studenten account

FAQ

Hier vind je de meest voorkomende problemen. Staat je vraag hier niet tussen? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen 🙂

De pakketten worden in één keer verzonden naar je school om de prijs te drukken (groepsaankoop). Hierdoor kan je goedkoper aankopen, maar zal je wel even moeten wachten voor we het leveren.

De extra bestelling wordt behandeld als een normale bestelling. Onder de €50 (incl BTW) komen er inderdaad verzendkosten bij. Kom je hier niet aan? Vraag dan even na bij je vrienden of je de extra bestelling niet samen kan plaatsen. Je kan het ook bij je groepspakket plaatsen, dan leveren we je pakket en je producten samen uit aan je school.

De pakketten worden in één keer geleverd volgens de deadline van je school. Zij zorgen dan voor de verdere verdeling van de pakketten tot bij jullie. De aparte bestellingen worden geleverd volgens de webshoprichtlijnen. Meestal de volgende werkdag.